ΕΝΤΕΧΝΟ

Νέος Δίσκος για την Aνδριάνα Μπάμπαλη «Το Μαζί Είναι Δρόμος» Κυκλοφορεί15 ΔεκεμβρίουΈνας νέος δίσκος για την καταξιωμένη Aνδριάνα Μπάμπαλη με τον τίτλο «Το Μαζί Είναι Δρόμος» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει συμπληρώσει ήδη μια δεκαετή παρουσία στη μουσική και τη δισκογραφία,  όμως τώρα για πρώτη φορά μας παρουσιάζει ένα εντελώς προσωπικό album, φτιαγμένο με δικές της μουσικές συνθέσεις και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, αλλά και δικούς της.
 Το album «Το Μαζί Είναι Δρόμος» είναι το μουσικό της δαχτυλικό αποτύπωμα, το πιο πιστό πορτρέτο της προσωπικότητας της. Για πρώτη φορά μέχρι σήμερα ένα ολόκληρο album βασίζεται πάνω σε δικά της τραγούδια, με μόνη εξαίρεση την διασκευή του “Ubbidirο”  του Biagio Antonacci, που δίνει τον τίτλο στο album.
Οι στίχοι του Νίκου Μωραίτη δένουν φυσικά και αβίαστα με το χαρακτήρα των τραγουδιών, δίνοντας μια σειρά από εξαιρετικά τραγούδια που μοιάζει να γράφτηκαν από το ίδιο χέρι. Τίποτα δεν είναι αναμενόμενο. Το jazzy ξάφνιασμα του «Πέντε Βήματα» αγκαλιάζει την απλότητα του ακουστικού «Κύκλος» και το μοναδικά ατμοσφαιρικό «Τα δαχτυλίδια» στέκονται πλάι πλάι με τα έντονα ηλεκτρικά και νευρώδη «Τ’ Ακουστικά» (με τη συνοδεία των Onirama) και «Το μαζί είναι δρόμος» (με την συμμετοχή της Τζώρτζιας Κεφαλά).

 Και ανάμεσα τους κι άλλα ευχάριστα ξαφνιάσματα, τραγούδια που σε μαγνητίζουν με την ιδιαιτερότητα τους, όπως ο «Αχινός» (“δεν ειχα αγκάθια εγώ, μετά τ’απέκτησα») και το «Μεσοπέλαγα». Τραγούδια με μεγάλη ελευθερία στο ύφος τους και διακριτικό πλούτο ήχων

Ανδριάνα Μπάμπαλη - Τα Δαχτυλίδια | Andriana Babali - Ta daxtilidia - Official Lyric Video
Στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, πέρα από τους Onirama και Τζώρτζια Κεφαλά, θα συναντήσουμε τον Γιάννη Κότσιρα, στο «Υπνοβάτης» και τον Haig Yazdjian («Στον Αόριστο), τραγούδια που αποτελούν μία ευθεία, εναλλακτική ματιά στο κοινωνικό τραγούδι
Με αυτά τα τραγούδια ανοίγει ένας νέος κύκλος καλλιτεχνικής παρουσίας για την Ανδριάνα Μπάμπαλη, πιο «δικός» της και όπως λέει και το τραγούδι που ανοίγει το album, «κύκλος είναι η ζωή, πάντοτε κλείνει, μα πονάει πιο πολύ, όσους πίσω αφήνει».
Την παραγωγή και την ενορχήστρωση του album έκανε ο Ακης Κατσουπάκης

Ανδριάνα Μπάμπαλη
«Το Μαζί Είναι Δρόμος»
Εταιρεία: Feelgood Records
Κυκλοφορία:  15/12/2014

About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.