ΕΝΤΕΧΝΟ

«Μια Τρύπα Στον Καιρό… Κύριε Μάνο» Ο νέος δίσκος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
 Την καινούρια δουλειά του «Μια Τρύπα Στον Καιρό… Κύριε Μάνο» κυκλοφορεί από τη Minos - EMI στις 21 Δεκεμβρίου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Δυόμιση χρόνια μετά την κυκλοφορία του πολυσυλλεκτικού διπλού δίσκου «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη Στη Μεσόγειο», όπου ξεχώρισαν οι συμμετοχές εκλεκτών συναδέλφων του από το εγχώριο και διεθνές μουσικό στερέωμα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επανακάμπτει στα δρώμενα με την νέα δουλειά του με γενικό τίτλο «Μια Τρύπα Στον Καιρό… Κύριε Μάνο».

Σταθερός στις αξίες του, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσαςπαρουσιάζει 13 ολοκαίνουρια τραγούδια με γλαφυρές εικόνες και συναισθήματα και υπέροχους στίχους.
Ξεχωρίζουν οι διασκευές των «E Adesso Che Tocca A Me» του Vasco Rossi, «Ce Georges» των Salvatore Adamo και Olivia Ruiz και του «Parle Lui De Moi» του Cristophe, στις οποίες ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας προσθέτει τη δική του πολύπλευρη προσωπικότητα.

Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου αναμένεται στις 21 Δεκεμβρίου

About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.