ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Έκθεση για τον σπουδαίο ζωγράφο Π. Τέτση στο Ιδρυμα ΘεοχαράκηΝέα έκθεση για τον σπουδαίο ζωγράφο Π. Τέτση φιλοξενείται στο Ιδρυμα Θεοχαράκη από τις 21 Ιανουναρίου έως 1 Μαρτίου.
Ο Παναγιώτης Τέτσης, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους εικαστικούς, αιχμαλωτίζει μέσα στους πίνακές του την ομορφιά του ελληνικού τοπίου, κυρίως της Υδρας, του γενέθλιου τόπου του. Εστιάζει επίμονα «το βλέμμα του στις ασύλληπτης ομορφιάς περιοχές του νησιού, τη Ζάστανη, το Μπουγιά και τα Τσελεβίνια, αναδύοντας μέσα από την ηδονικότατη των χρωμάτων του μια άλλη εικόνα της αξεπέραστης ομορφιάς τους».
Η αφοσίωση στα απλά και ουσιαστικά πράγματα είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του Παναγιώτη Τέτση. Αλλά και της ζωγραφικής του.
. Γεμάτη χρώμα και γοητεία η Υδρα του Τέτση έρχεται να επιβεβαιώσει εκτός από την καλλονή της και την υψηλή κλάση του καλλιτέχνη.

Επιμέλεια έκθεσης: Τάκης Μαυρωτάς.
Πληροφορίες:
21 Ιανουαρίου 2015  έως 1η Μαρτίου. Ιδρυμα Θεοχαράκη (Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν).

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 10:00-18:00,

Πέμπτη: 10:00-20:00


About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.