ΕΝΤΕΧΝΟ

Μικρές Περιπλανήσεις - Αναχώρηση | Άλμπουμ - "Άστρα που ψιχαλίζουν φως"Τα " Άστρα που ψιχαλίζουν φως" είναι ένας δίσκος απο τον Μετρονόμο  της μουσικής παρέας από την Κω, " Μικρές Περιπλανήσεις"  που σύστησε στο κοινό ο Νίκος Παπάζογλου. «Συμπληρώθηκαν ήδη είκοσι χρόνια από τότε που με την παρουσία, τη βοήθεια και την παρότρυνση του Νίκου Παπάζογλου καταγράψαμε τα πρώτα μας τραγούδια. Όλα αυτά τα χρόνια οι Μικρές Περιπλανήσεις έφτιαξαν ένα ταξίδι.

Ένα ταξίδι, με τους δικούς του σταθμούς, τις δικές του συντεταγμένες. Για μάς, σ’ αυτό το ταξίδι, συντεταγμένες ήταν οι τόποι και οι στιγμές, οι φίλοι και τ’ αδέρφια.Αυτά κερδίσαμε κι αυτά μας έμειναν.Να μας συντροφεύουν και να μας ζητούν επίμονα καινούργια ταξίδια.Έτοιμοι, λοιπόν, στην αφετηρία και πάλι.

Με ορμητήριο, αυτή τη φορά το ‘‘Νησιωτικό’’, το σπίτι της οικογένειας Παπάζογλου στα Νικειά της Νισύρου, όπως είχε προγραμματιστεί να γίνει, μετά το τέλος του ‘‘Αγροτικού’’.

Ο δίσκος ολοκληρώθηκε με την ένθερμη υποστήριξη της Βαρβάρας Γουΐλιαμς και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Νίκου». Η ηχογράφηση έγινε στο σπίτι του Νίκου Παπάζογλου στα Νικεία της Νισύρου με ηχολήπτες τον Χρήστο Μέγα και τον Γιάννη Αμπατζόγλου.

Συνοδεύεται από ένθετο βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών και άλλες πληροφορίες


Μικρές Περιπλανήσεις -Της Μεδουσας Το Βλεμμα
ΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΨΙΧΑΛΙΖΟΥΝ ΦΩΣ
ΕΤΑΙΡΙΑ:  ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ

1 .ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ
2 .ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΣ
3 .ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΟΝΙΑ
4 .ΣΤ’ ΑΣΤΡΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΩ
5 .ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ
6 .ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΙΦΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
7 .ΔΥΟ ΜΕΡΩΝ ΦΕΓΓΑΡΙ
8 .ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ
9 .ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ
10 .ΞΕΡΟΧΕΙΜΑΡΡΟΣ
11 .ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
12 .ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ
13 .ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΟΥΣΙΑ
14 .ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ
15 .Η ΖΩΗ
16 .ΜΑΥΡΕΣ ΓΑΤΕΣ
17 .ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
18 .ΤΟ ΝΗΣΙ


About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.