ΕΝΤΕΧΝΟ

Evanthia Reboutsika - Babam Ve Oglum (My Father And My Son)
Το τραγούδι My Father And My Son σε μουσική της Ευανθίας  Ρεμπούτσικα είναι το Soundtrack της τούρκικης ταινίας “BABAM VE OĞLUM”του 2005 . Η ταινία κέρδισε  το βραβείο για την μουσική επένδυση της στο Παγκόσμιο Soundtrack Awards.

 Ο πατέρας μου και ο γιος μου  (Babam ve Oğlum) είναι μια δραματική  ταινία  σε σκηνοθεσία του τούρκου Cagan Irmak .Η ιστορία της ξεδιπλώνει την πολιτική ταραγμένη κατάσταση της τουρκίας όπου μια οικογένεια σπαράσσεται το 1980 απο το τουρκικό πραξικόπημα. Η ταινία κυκλοφορήσε στις 18 του Νοέμβρη του 2005 είχε την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία  ξεπερνώντας τα 3.000.000 εισιτήρια , και αποτέλεσε σταθμό για την ιστορία του τούρκικου κινηματογράφου. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα περνάει τα στενά  του Βοσπόρου και επιστρατεύει το λυρισμό της και το ταλέντο της για μια ταινία βαθειά ανθρώπινη, όσο και πολιτικοποιημένη. Στο μοναδικό τραγούδι του CD ακούγεται μια σπουδαία φωνή της Τουρκίας ο Cihan Okan.


Evanthia Reboutsika - Babam Ve Oglum (My Father And My Son)


Tracklisting:

1 Traditional
2 The best days of our lives
3 My family
4 One more chance (song)
5 Another day
6 Our story
7 Birgul's theme
8 Hard times
9 Lonely child
10 A trip around Aegean
11 My father
12 Babam (My father)
13 We will meet again
14 Childwood dreams
15 My father and my son


About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.