ΕΝΤΕΧΝΟ

Μίλτος Πασχαλίδης – «Περσείδες» | Νέο Άλμπουμ για τον τραγουδοποιό στις5 Νοεμβρίου, 2016«Περσείδες» τιτλοφορείται ο νέος δίσκος  του Μίλτου Πασχαλίδη και υπότιτλός του «Μια σπουδή στην απώλεια». 11 τραγούδια και 2 ορχηστρικά θέματα σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Ένα χρόνο αφότου κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση «Ό,τι  Αγαπάς Δεν Τελειώνει» από το Θέατρο Βράχων του Βύρωνα , ο δημοφιλής τραγουδοποιός επιστρέφει με τη νέα προσωπική του δουλειά, που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Το ομώνυμο τραγούδι από τις «Περσείδες» -το οποίο μπορείτε να ακούσετε σε παρακάτω σύνδεσμο- ήδη μεταδίδεται στο ραδιόφωνο κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση.

Το άλμπουμ είναι μια παραγωγή του Ogdoo Music Group. Θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου σε ειδική έκδοση με την εφημερίδα «Αγορά» και αμέσως μετά θα διατεθεί στην «κανονική» αγορά, στα σημεία πώλησης δίσκων.

***

Ο ίδιος ο Μίλτος γράφει για τις «Περσείδες»:

"Πάντα με συγκινούσε το μάταιο των ευχών. Ειδικά εκείνων των ευχών που πασχίζουν να ξορκίσουν την απώλεια. Και η απώλεια είναι το μόνο που αξίζει να ειπωθεί.

Το δημιουργικό κομμάτι αυτής της εργασίας-11 τραγούδια και 2 ορχηστρικά θέματα- στήθηκε το διάστημα από 14 έως 23 Αυγούστου 2016 σαν σε διαρκή πυρετό, καταργώντας εντός μου τη βεβαιότητα ότι χρειάζεται χρονική απόσταση από ένα γεγονός για να περιγραφεί αυτό με καθαρή ματιά και ψυχραιμία. Εδώ δεν κυριάρχησε τίποτα απ τα δύο. Μόνο η καθαρή καρδιά.

Όταν διαλύεται ένα σύμπαν, ο μόνος τρόπος επιβίωσης είναι να φτιάξεις ένα άλλο για να έχεις κάπου να κατοικήσεις. Αυτές είναι οι Περσείδες, οι κόρες του Περσέα. Τα δικά μου πεφταστέρια."

***

 Μίλτος Πασχαλίδης -"Περσείδες" (Official Audio Release HQ)
Μίλτος Πασχαλίδης - "Περσείδες"

About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.