ΕΝΤΕΧΝΟ

«Κάντε μου τη χάρη» | Νέο τραγούδι από τον Δημήτρη Μήλα!Δημήτρης Μήλας-«Κάντε μου τη χάρη»

Δελτίο Τύπου

Ο Δημήτρης Μήλας μας παρουσιάζει το «Κάντε μου τη χάρη», ένα τραγούδι διαμαρτυρίας, με έντονα στοιχεία εσωτερικού προβληματισμού και ανησυχίας, αλλά και ελπίδας για το μέλλον! Την υπέροχη μουσική, τους εσωτερικούς και δυναμικούς στίχους υπογράφει ο Νίκος Ξαρχάκος και μαζί φωνάζουν δυναμικά παρών στη καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.

Την ατμοσφαιρική ενορχήστρωση που μας «στοιχειώνει» αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Καραπέτρος και μας υποβάλλει με μαεστρία στην ανάγκη να το ξανακούσουμε. Το «Κάντε μου τη χάρη» είναι ένα κομμάτι που μας ανάγκασε να βυθιστούμε στη σκοτεινή κι απόκοσμη μελωδία του και με τους στίχους του, να μας φέρουν αντιμέτωπους με τον ίδιο μας τον εαυτό ενώ η ερμηνευτική προσέγγιση του Δημήτρη Μήλα που ψιθυρίζει δειλά σε μια συζήτηση με τον εαυτό του, φτάνει στην αποκορύφωση με ένα ξέσπασμα ανάμεσα σε λυγμό και κραυγή αναθέματος! Για «κάντε μου τη χάρη!!!»

Την παραγωγή επιμελήθηκε το Studio Pazl.

Ο Δημήτρης Μήλας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Το 2014, συνεργάζεται με τον Νικόλα Αδέσποτο και μας παρουσιάζει τρία δικά του τραγούδια.Το πρώτο ονομάζεται "Λουλούδι της Ανατολής" όπου συνδέει την Ελληνική παράδοση με ήχους της Ανατολής. Το κομμάτι κυκλοφορεί με το βιβλίο της Λίτσας Καποπούλου «Στο βασίλειο της Μοίρας» από τις Εκδόσεις Ανάτυπο και λαμβάνει τιμητικό βραβείο από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου.

Την επόμενη χρονιά προκαλεί αίσθηση με το αντιφατικό τραγούδι "De javu" και μας φανερώνει την ποικιλόμορφη πλευρά του εαυτού του. Το ταλέντο του ξεδιπλώνεται στο τραγούδι "Φορμόλη". Ενα ειρωνικό και σατυρικό ντουέτο με τον Νικόλα Αδέσποτο, επισφραγίζοντας έτσι τη συνεργασία τους κάτω από τους ήχους της σκα μουσικής, το αστείρευτο χιούμορ του Γιώργου Μητσικώστα και γίνεται viral με  δεκάδες αναρτήσεις σε blog & sites.

Η παράλληλη ενασχόλησή του με το θέατρο τον μετέτρεψε σ' ένα πολυδιάστατο καλλιτέχνη που προσπαθεί να γιατρέψει τις "πληγές του κόσμου" μέσα από τη τέχνη.

****

Facebook Pages :

Dimitris Milas : https://www.facebook.com/MilasDimitri...
Nikos Xarchakos : https://www.facebook.com/nikos.ksarha...


Δημήτρης Μήλας - Κάντε μου τη χάρη /-/ Dimitris Milas - Kante mou ti xari
***

"Δημήτρης Μήλας -«Κάντε μου τη χάρη»

Στίχοι :

Σκοτεινιασμένος ο ουρανός
φεγγάρι δειλά ξεπροβάλλει
τώρα όλα μοιάζουν, σπουδαία, γιορτινά
μα καθόλου δε με νοιάζει

Ξέχασα να ζήσω, να αγαπήσω
για κάντε μου τη χάρη
δε θα ενοχλήσω, δε θα μιλήσω
θα κάτσω εκεί στην άκρη
κι όταν θα τολμήσω να σου μιλήσω
το μέσα μου θα γιάνει

Φύσηξε άνεμος θαρρώ
στα μπαλκόνια, στα τρύπια παντελόνια
και τ' όνειρό μου απατηλό
μπαίνω με φόρα στην ανηφόρα

Ξέχασα να ζήσω, να αγαπήσω
για κάντε μου τη χάρη
δε θα ενοχλήσω, δε θα μιλήσω
θα κάτσω εκεί στην άκρη
κι όταν θα τολμήσω να σου μιλήσω
το μέσα μου θα γιάνειAbout Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.