ΕΝΤΕΧΝΟ

Κίτρινα Ποδήλατα – «The orchestra project Vol.2»| Νέο Άλμπουμ για τοrock ντουέτο τον Νοέμβριο του 2016Τα Κίτρινα ΠοδήλαταΑλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, μας παρουσιάζουν αυτό το Νοέμβρη το 12ο άλμπουμ τους “The orchestra project Vol.2”. Το νέο άλμπουμ είναι το δεύτερο μέρος μιας μουσικής τριλογίας η οποία ξεκίνησε το 2015 με το “The acoustic project Vol.1”

Στο “The orchestra project” τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεργάζονται με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ παρουσιάζοντας με νέο ήχο παλιά και νέα τους τραγούδια, κομμάτια με ιταλικό στίχο κι ένα οργανικό-κιθαριστικό ντουέτο με τον Al Di Meola. Τις ενορχηστρώσεις έχει κάνει ο Γιάννης Γκίκας και την ορχήστρα διευθύνει ο Αλέξιος Πρίφτης. Σε παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε την μαγνητοσκόπηση για το «Άγραφος Νόμος» ένα νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική των Κίτρινων Ποδηλάτων σε πρώτη εκτέλεση με ορχήστρα.

Στο άλμπουμ εκτός από την Ορχήστρα της ΕΡΤ συνοδεύουν τα Κίτρινα Ποδήλατα οι μουσικοί Γιώργος Ράλλης (τύμπανα), Κώστας Ξηρογιάννης (ηλ.μπάσο) και Νίκος Νταρίλας (καχόν, κρουστά). Φωνητικά έκαναν οι Σοφία Παναγιωτοπούλου και Μαργαρίτα Καροπούλου.

Αναφορικά με το νέο τους άλμπουμ τα Κίτρινα Ποδήλατα δήλωσαν «Εμείς θέλουμε να βγάζουμε προς τους νέους ανθρώπους υγιή στοιχεία δημιουργίας, πειραματισμού, ανήσυχου και ζωηρού πνεύματος σε περιόδους εσωστρέφειας και μιζέριας».

Τα Κίτρινα Ποδήλατα παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ στη μουσική σκηνή «Κρεμλίνο» από τις 12 Νοεμβρίου για τέσσερα εναλλακτικά συναυλιακά βράδια, παρέα με καλεσμένους και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.

Links:

Ιστότοπος: http://www.kitrinapodilata.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/kitrina.podilata.official.fan.page
Youtube: https://www.youtube.com/user/kitrinapodilataband/


Kίτρινα Ποδήλατα - Άγραφος νόμος - the orchestra project (2016)


Κίτρινα Ποδήλατα -“The orchestra project Vol.2”Λίστα τραγουδιών:

1. Μη με αγγίζεις
2. Ονειρεύομαι ακόμη
3. Anime perse
4. Yara Yara
5. Άγραφος Νόμος
6. Λαβύρινθος
7. Rabbia e poesia
8. Χελιδόνι του χειμώνα
9. Όλα είναι εδώ
10. Όρος Σάος (Instrumental ντουέτο με τον Al Di Meola)

About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.