ΕΝΤΕΧΝΟ

Οι Χίλιες Φωνές – «Χημεία» | Ντεμπούτο Άλμπουμ για το μουσικό ντουέτο

«Οι Χίλιες Φωνές της Νατάσας» ή αλλιώς «Les milles voix de Natasha» ένα νέο μουσικό σχήμα με τη Νατάσα Καραγιάννη στα φωνητικά και τον Γιάννη Παπαευαγγέλου στο πιάνο, παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Χημεία» που κυκλοφορεί από την εταιρεία Chromodiastasi Ltd / MLK.

Η Νατάσα Καραγιάννη και ο Γιάννης Παπαευαγγέλου με καταγωγή από την Κοζάνη συνδυάζουν τις μουσικές τους ανησυχίες και δημιουργούν το μουσικό δίδυμο «Οι Χίλιες Φωνές της Νατάσας». Όπως δηλώνει το όνομα τους και όπως ευελπιστούν οι καλλιτέχνες, οι φωνές της ερμηνεύτριας και του κοινού θα ενωθούν,  ο κόσμος θα συμμετέχει ενεργά παρουσιάζοντας κάθε φορά ένα διαφορετικό μουσικό αποτέλεσμα           .

Το άλμπουμ «Χημεία» περιέχει νέα τραγούδια σε μουσική του Γιάννη Παπαευαγγέλου και στίχους της Νατάσας Καραγιάννη, καθώς και επανεκτελέσεις τραγουδιών όπως το «Άσμα ασμάτων» του Μίκη Θεοδωράκη και του Ιάκωβου Καμπανέλλη, η «Ελένη» του Θάνου Μικρούτσικου και του Μπάμπη Τσικληρόπουλου, το «Χάρτινο Τριαντάφυλλο» του Γιάννη Γλέζου και του Λευτέρη Παπαδόπουλου, το «Κάνε λιγάκι υπομονή» του Βασίλη Τσιτσάνη, ο «Βυθός» του Αλκίνοου Ιωαννίδη, το «Συχνά ρωτώ» του Γιάννη Ψαρουδάκη.

Fb: https://www.facebook.com/Οι-χίλιες-φωνές-της-Νατάσας-Les-milles-voix-de-Natasha


Νατάσα Καραγιάννη - Συχνά Ρωτώ
Λίστα τραγουδιών:

01.Πόσο Θέλω Να Σε Δω
02.Συχνά Ρωτώ
03.Βυθός
04.Αιώνιος Θησαυρός
05.Κάνε Λιγάκι Υπομονή
06.Ελένη
07.Η Απόρθητη
08.Άσμα ασμάτων (Η μπαλάντα του Μαουτχάουζεν)
09.Χάρτινο Τριαντάφυλλο
10.Η Κουρτίνα

***

Οι Χίλιες Φωνές - «Χημεία»About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.