ΘΕΑΤΡΟ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Nick Cave ανακοίνωσε το νέο του concert film "Distant Sky - NickCave & Τhe Bad Seeds Live in Copenhagen"Ο Nick Cave ανακοίνωσε μέσω της Trafalgar Releasing την κυκλοφορία του νέου του concert film με τον τίτλο "Distant Sky - Nick Cave & Τhe Bad Seeds Live in Copenhagen" .

Το νέο φίλμ που είναι σε σκηνοθεσία από τον David Barnard το οποίος έχει στο ενεργτικό του ταινίες και ντοκιμαντέρ για τους Radiohead, Björk, Alice Cooper και Spice Girls, γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος για το άλμπουμ Nick Cave & Τhe Bad Seeds, "Skeleton Tree" στην Κοπεγχάγη.

Το "Distant Sky - Nick Cave & Τhe Bad Seeds Live in Copenhagen" θα προβληθεί στις 12 Απριλίου σε 500 κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο για μία μόνο ημέρα.

Το line up της μπάντας στην ταινία περιλαμβάνει επίσης τους Warren Ellis (πιάνο, πληκτρολόγια, βιολί, κιθάρα ), Martyn Casey (μπάσο), Thomas Wydler (ντράμς), Jim Sclavunos (vibraphone, κρουστά, πιάνο) και Mullins (πληκτρολόγια, πιάνο).About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.