ΘΕΑΤΡΟ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

"Anon" | Πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Andrew NiccolΣτις 3 Μαίου από την Tanweer κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες η ταινία "Anon" του Andrew Niccol  δημιουργού της αριστουργηματικής ταινίας «Gattaca» που συνέλαβε την ιστορία του συναρπαστικού «The Truman Show» που του χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Σεναρίου .

Η καθηλωτική ιστορία διαδραματίζεται στο προσεχές μέλλον, αντλώντας έμπνευση από το παρόν. Πιστός στα θέματα που θέτουν ερωτήματα για τις ηθικές επιπλοκές της χρήσης της τεχνολογίας, ο δημιουργός εξερευνά τον ρόλο της πληροφορίας και την έλλειψη ιδιωτικότητας στην εποχή των social media, του σκανδάλου Σνόουντεν και του WikiLeaks.

Στο  μέλλον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και το έγκλημα φθίνει. Στην απόπειρα του να ρίξει φως σε μια σειρά από φόνους, ο αστυνομικός Σαλ Φρίλαντ (Κλάιβ Όουεν) πέφτει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα (Αμάντα Σέιφριντ), η οποία δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και άρα είναι αόρατη στο σύστημα. Η μυστηριώδης γυναίκα γνωστή ως The Girl, δεν έχει ταυτότητα, ιστορία ή οποιοδήποτε αρχείο. Ο Σαλ πρέπει να την εντοπίσει πριν γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα.

Στο φιλόδοξο αυτό φιλμ νουάρ επιστημονικής φαντασίας, πρωταγωνιστεί ο καθηλωτικός Clive Owen («Children of Men», «Sin City»)  η αιθέρια Amanda Seyfried («Twin Peaks») .ο Colm Feore («House of Cards»), Rachel Roberts («Ray Donovan»), Sonya Walger («Lost»), Mark O’Brien, Joe Pingue, Iddo Goldberg, Sebastian Pigott, Ethan Tavares, και  o Marco Grazzini.


Anon - Official Trailer

About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.