ΕΝΤΕΧΝΟ

Νίκος Κουτσούρης «Ρίξε τα αστέρια» | Νέος Δίσκος !Νέα κυκλοφορία cd
Νίκος Κουτσούρης – «Ρίξε τα αστέρια»

«Ρίξε τα αστέρια» έχει τίτλο η επερχόμενη δουλειά του πρωτοεμφανιζόμενου (δισκογραφικά)  Νίκου Κουτσούρη, η οποία θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τη  μουσική εκδοτική εταιρία Ε.Μ.Σ.Ε.  Ένας δίσκος  με 11 τραγούδια, γραμμένα με πολύ μεράκι και αγάπη.

Η μουσική ανησυχία, εμπειρία, αλλά και οι σημαντικές συνεργασίες του δημιουργού, έρχονται να μας δείξουν μέσα από τις ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις του Γιάννη Πασακαλίδη, την ποιότητα, την αμεσότητα, και ένα μουσικό συναίσθημα, μεταδίδοντας νοσταλγικές εικόνες.

Εκτός από τον ίδιο, συμμετέχουν ερμηνευτικά οι: Πέτρος Βεντουρής, Μικαέλα Δαρμάνη, Ανδρέας Δημητρέλης, Ηλίας Μαυροσκούφης, Γιώργος Μητρογιαννόπουλος, Μάνθος Σάββαρης, Γεωργία Κοκορίγκου, Έλενα Ραπτάκη, και Δέσποινα Χερουβή.

Στίχους έχουν γράψει οι: Ηλίας Δήμου, Ηλίας Μάστορης, Ανθή Μητροπέτρου, και Ελένη Τζιαμουράνη.

Το τραγούδι με τίτλο «Ρίζες» είναι ένα δείγμα της επερχόμενης δουλειάς, σε στίχους της Ανθής Μητροπέτρου. Ερμηνεύουν ο συνθέτης και ο Ηλίας Μαυροσκούφης.

***

Νίκος Κουτσούρης
https://www.facebook.com/nicolaoskoutsouris/
https://www.facebook.com/nicolaoskΑκούστε το εδώ:

Νίκος Κουτσούρης – «Ρίξε τα αστέρια»
About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.