ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΚΘΕΣΕΙΣ

“A ROCK STORY” | Ομαδική εικαστική έκθεση στο Trii Art Hub / ΕγκαίνιαΠέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019


“A ROCK STORY” - Trii Art Hub


To Trii Art Hub εγκαινιάζει την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:30 έως 22:30 την ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα: “A Rock Story”

Η έκθεση διαρκεί από 21 έως 27 Φεβρουαρίου 2019

Την επιμέλεια, το κείμενο και την οργάνωση της έκθεσης έχει αναλάβει η ιστορικός τέχνης Όλγα Λατουσάκη. Η έκθεση βασίζεται σε ιδέα του Γιώργου Καστανάκη, που έχει αναλάβει και την επιμέλεια των εντύπων.

29 σύγχρονοι εικαστικοί παρουσιάζουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και video art, έχοντας σαν έμπνευση την κουλτούρα και την ιστορία της Rock μουσικής σκηνής.

Η ιστορικός τέχνης Όλγα Λατουσάκη μεταξύ άλλων  σημειώνει σχετικά με την έκθεση:

"...Το κάθε εικαστικό έργο της έκθεσης αυτής είναι επηρεασμένο από τα βήματα της Rock μουσικής μέσα στο χρόνο. Οι καλλιτέχνες καλέστηκαν να αποτυπώσουν στον καμβά, στα βάθρα και στις εικόνες τους, όχι το Rock σαν μια απλή, ρηχή αναπαράσταση, αλλά τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις που τους αφήνει η rock μουσική και κουλτούρα. Θα δούμε έργα εμπνευσμένα από τους Cure, Rolling Stones, Pink Floyd, Janis Joplin, θα ταξιδέψουμε μέσα σε συναυλίες και θα αναπολήσουμε άλλες, θα χαθούμε μέσα στο abstract του Ψυχεδελικού Rock και το σημαντικότερο: θα ζήσουμε την πάντα υπέροχη και αναζωογονητική σύνδεση της μουσικής με τις εικαστικές τέχνες. Αφηνόμαστε, λοιπόν, στο μουσικό αυτό ρεύμα που σηματοδότησε νέους δρόμους στη μουσική και την τέχνη σε όλες τις μορφές και τις εκφάνσεις της.

Let’s Rock!”

Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Bewild Brother, Μαίρη Αρνή, Χρήστος Βασιλειάδης, Μαρία Βλασερού, Γιούλη Βρανά, Αντρέας Γαβρηλιάδης, Αθανασία-Ίρις Γιαξίδου, Μιχάλης Ελευθερίου, Γεράσιμος Θωμάς, Μαρία Καλάογλου, Δομνίκη Καστανάκη, Γιώργος Καστανάκης, Νεφέλη-Εκάτη Κατσαρού, Κωνσταντία Μακρή, Νικόλας Μαραβέλιας, Δήμητρα Μπακογιαννάκη, Χαρά Ματζουρανάκη, Μελίνα Μωισιδέλη, Γιάννης Νίκου, Γιάννης Πανουτσόπουλος, Νεκτάριος Παχιαδάκης, Λίνα Ρωμανού, Ρανιώ Σαρρή, Σοφία Σταύρου, Μαίρη Στεφάνου, Γιάννης Τζομάκας, Φαίη Τσακαλίδου, Δήμητρα Φακάρου, Φαίδρα Χάρδα Τ

Την έκθεση συνοδεύει κατάλογος ο οποίος διανέμεται δωρεάν.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επιμέλεια – Κείμενο – Οργάνωση: Όλγα Λατουσάκη – olgalat_95@hotmail.com Concept: Γιώργος Καστανάκης, Όλγα Λατουσάκη
Επιμέλεια Εντύπων: Γιώργος Καστανάκης – giorgos.kastan@gmail.com
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτρης Λαζάρου – repdla@hotmail.com

Εγκαίνια: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου, 2019 και ώρα 19:30 - 22:30
Διάρκεια έκθεσης: 21 – 27 Φεβρουαρίου 2019
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 12:00 – 20:00 Σάββατο & Κυριακή: 12:00 – 18:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


***

Hara Matzouranaki  - timbre (ηχόχρωμα)


About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.