Βικτωρία Ταγκούλη

Βικτωρία Ταγκούλη - Οι Νικητές του Πουθενά


Οι Νικητές του Πουθενά είναι ένα άλμπουμ πολύ ιδιαίτερο. Η Βικτωρία Ταγκούλη, κατάφερε να ενώσει στην ίδια δισκογραφική παραγωγή, δεκαοκτώ σημαντικούς δημιουργούς, στιχουργούς και συνθέτες,  παρουσιάζοντας μέσα από τα δώδεκα τραγούδια – δώρα τους, ένα μωσαϊκό σπάνιας ομορφιάς και δύναμης.

Η Βικτωρία Ταγκούλη έχει ξεχωρίσει όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά και για τις αξιόλογες παραστάσεις της.  Μετά από τέσσερις προσωπικούς δίσκους και συμμετοχές σε μιούζικαλ και θεατρικές παραστάσεις στην νέα της δισκογραφική εργασία, στους Νικητές του Πουθενά,  ξεδιπλώνει την πολύπλευρη προσωπικότητά της και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό της ύφος.

Ο Χρίστος Θεοδώρου σε συνεργασία με τους Γιώτη Παρασκευαϊδη, Γιώργο Κατσάνο και Κώστα Παρίση υπογράφει την ενορχήστρωση του δίσκου και την επιμέλεια της παραγωγής, οργανώνοντας σε ενιαίο ύφος,  τις διαφορές και ιδιαιτερότητες λόγου και μουσικής των δημιουργών.

Έργο του ζωγράφου Χαρίτωνα Μπεκιάρη αλλά και πρωτότυπα σχέδιά του, κοσμούν το εξώφυλλο και το εσωτερικό της έκδοσης Τον σχεδιασμό  του ψηφιακού δίσκου φρόντισαν  ο Ανδρέας Γεωργιάδης και ο Χάρης  Βαλσάμης.

Στίχοι: Βάσος Βενιζέλου, Μιχάλης Γελασάκης, Μάνος Ελευθερίου, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Χρήστος Κανελλόπουλος, Νίκος Μωραΐτης, Μαρία Πολυδούρη, Σταύρος Σταύρου, Κώστας Τζάνος, Μίμης Φωτόπουλος.

Μουσική: Στάθης Δρογώσης, Χρίστος Θεοδώρου, Θέμης Καραμουρατίδης, Ζαχαρίας Καρούνης, Δημήτρης Μαραμής, Νεοκλής Νεοφυτίδης, Σπύρος Παρασκευάκος, Σταύρος Σιόλας.

Ερμηνεία: Βικτωρία Ταγκούλη
Παραγωγή:Παρασκευάς Καρασούλος

Κυκλοφορεί από την Μικρή Άρκτο

***

Περιεχόμενο CD

01.Με Γράμματα Μικρά    
02.Μπιστρό    
03.Οι Νικητές Του Πουθενά    
04.Βέμπο    
05.Something To Say    
06.Μυστικά    
07.Ξοδεύτηκε Η Αγάπη Μας    
08.Το Ρόδι    
09.Χαρτζιλίκι    
10.Αυτός Που Δεν Αγάπησε    
11.Οι Θεατρίνοι    
12.Ω, Χαμηλώστε Αυτό Το ΦωςAbout Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.