ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Oropos Summer Fest 2019 | Π.Κατσιμίχας, Β. Καζούλης & Δ. Καρράς 14/8 live στο Azul Beach Bar
Oropos Summer Fest 2019: Η καλοκαιρινή συναυλιακή μαγεία επιστρέφει

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ της Αττικής στην περιοχή του Ωρωπού συνεχίζει να δίνει ραντεβού μαζί σας προσκαλώντας στην σκηνή του μουσικούς και σχήματα που γράψανε και γράφουν ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή. Μία από τις ομορφότερες συναυλιακές συναντήσεις του καλοκαιριού, που φέτος γίνεται τεσσάρων χρονών, ξανά μαζί σας με δύο αναμφισβήτητα μαγικές βραδιές.

Ημέρα 2η:: ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ
 Μαζί τους ο Δημήτρης Καρράς.

Τετάρτη 14 Αυγούστου
Έναρξη: 21:30
Προπώληση: 7 € | Ταμείο : 9 €
Azul Beach Bar & Live
Κορυδαλλών και Σειρήνων, Παραλία Χαλκούτσι - Ωρωπός
Πληροφορίες: 693 79 49 679

*****

O Πάνος Κατσιμίχας, ξανασυναντά αυτό το καλοκαίρι τον Βασίλη Καζούλη και μαζί με τον Δημήτρη Καρρά, αφήνουν "το κέντρο και τις συνοικίες" και συνεχίζουν τις...μουσικές βόλτες σε όλη την Ελλάδα.

Από τα " Ζεστά ποτά" που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας μουσικές μνήμες εως σήμερα...και απο τα "αεροπλάνα" έως " το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό"
Ροκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση...από δύο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Άννα βγαίνουν καλοκαιρινά ραντεβού με τη Φανή... και συναντούν τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Μια μουσική αφήγηση...μία μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.
Γιατί..."Τίποτα δεν έχει αλλάξει...και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...μένει όμως ακόμη ένα πείσμα..που δεν είναι συνήθεια μοναχά"

*****

Τετάρτη 14 Αυγούστου
Έναρξη: 21:30
Προπώληση: 7 € | Ταμείο : 9 €
Azul Beach Bar & Live
Κορυδαλλών και Σειρήνων, Παραλία Χαλκούτσι - Ωρωπός
Πληροφορίες: 693 79 49 679About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.