ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Street Mode Festival 2019 | 27 - 29 Σεπτεμβρίου, Λιμάνι Θεσσαλονίκης


11th Street Mode Festival
Street Mode: ON!


Έχοντας χαρακτηριστεί ως το καλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα, το Street Mode επιστρέφει για 11η χρονιά, με αμέτρητες συναυλίες και όλες τις δράσεις της street κουλτούρας. Μπες σε "street mode" και απόλαυσε την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία της χρονιάς!

Τα early bird εισιτήρια 3ημέρου έχουν εξαντληθεί. Τα εισιτήρια 3ημέρου κοστίζουν πλέον 42€ (phase 2). Έχουν μείνει ελάχιστα early bird εισιτήρια ημέρας μέχρι εξαντλήσεως, τα οποία και αυτά θα κοστίζουν ακριβότερα στην δεύτερη φάση της προπώλησης.

The Experience: To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από το 2009. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα, και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μία ποικιλία από μουσικές σκηνές και street δραστηριότητες. Μπες σε κατάσταση "street" και απόλαυσε 3 ημέρες με ζωντανή μουσική, dj sets, shows και διαγωνισμούς street art, street dance, parkour, BMX, skateboarding και πολλά ακόμη!

The Cause: Έχοντας τις ρίζες του στον δρόμο, το Street Mode ξεκίνησε αρχικά ως μια σειρά εκδηλώσεων που λάμβανε χώρα σε ανοιχτούς/δημόσιους χώρους, όπως η πλατεία της Θέρμης και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να παρουσιάσει μαζί όλα τα στοιχεία της street κουλτούρας. Ως street κουλτούρα, ορίζουμε την υποκουλτούρα που αναπτύσσεται κυρίως σε αστικές περιοχές, και εκφράζεται ελεύθερα μέσα από τέχνες όπως το graffiti και το breakdance, μέσα από σπορ όπως το skateboarding και το parkour, και εκπροσωπείται από τους ήχους της hip-hop, punk rock, heavy rock και ska/reggae μουσικής.

Τα πρώτα ονόματα του μουσικού line-up που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι:

Ska-P (ES) / Dubioza Kolektiv (BA) / Che Sudaka (ES) / The Rumjacks (AU) / The Fuzztones (US) / Pussy Riot (RU) / Gang of Four (UK) / Moscow Death Brigade (RU) / Subcarpati (RO) / Satanic Surfers (SE) / Dwarves (US) / Warrior Soul (US) / Algiers (US) / Soulside (US) / Nova Twins (UK) / Oferta Especial (ES)

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα και τα social media του φεστιβάλ, για τις διαρκείς ενημερώσεις των μουσικών acts και των events:

Website: www.streetmode.gr
Facebook: streetmodefestival


About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.