ΘΕΑΤΡΟ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο για την νέα ταινία του Roger Waters, Us + Them


Στις 2 Οκτωβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην ελλάδα (Village Cinemas), η ταινία -ντοκιμαντέρ  Us + Them του ιδρυτικού μέλους και γνωστού ακτιβιστή των Pink Floyd , Roger Waters.

Πρόκειται για υλικό από την περιοδεία του, την περίοδο 2017-2018. Η παραγωγή του film, με state-of-the-art οπτικά εφέ και εξαιρετικής ποιότητας ήχο, καθιστά την προβολή αυτή απαραίτητη για τους λάτρεις της μουσικής και της τέχνης εν γένει. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Amsterdam, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού σκέλους της Us + Them tour, μία tour που είδαν συνολικά πάνω από 2 εκατομμύρια fan.

Περιέχει κομμάτια τόσο από τα θρυλικά albums των Pink Floyd (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) όσο και από το τελευταίο του album, Is This The Life We Really Want? 

Ο Roger Waters, μετά το film Roger Waters The Wall, συνεργάστηκε και εδώ με τον Sean Evans ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο το όραμά του για ένα καινοτόμο film που εμπνέει τόσο με τη μουσική του όσο και με τα μηνύματά του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και την αγάπη.

Δείτε το trailer εδώ:  

 
***


About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.