ΘΕΑΤΡΟ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

"Seberg": Πολιτικό Θρίλερ με την Kristen Stewart


Το Δεκέμβριο θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ το πολιτικό θρίλερ"Seberg" του σκηνοθέτη Benedict Andrews  με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart.

Η ταινία εχει ως θέμα της τη γνωστή ακτιβίστρια Αμερικανίδα ηθοποιό Jean Seberg που στα τέλη της δεκαετίας του 1960 στοχοποιήθηκε από το  FBI  λόγω της υποστήριξης της στο κίνημα πολιτικών δικαιωμάτων Μαύροι Πανθήρες,  αλλά και λόγω της εμπλοκής της με τον επικεφαλή του κινήματος Raymond Hewitt. 

Η Jean Seberg μετά από μια πολυτάραχη ζωή αυτοκτόνηαε στις 30 Αυγούστου του 1970 στο Παρίσι μόλις σε ηλικία 40 ετών. Αν και το επίσημο πόρισμα του θανάτου της ήταν  η αυτοκτονία, ανφισβητήθηκε από τον σύζυγός της ο οποίος κατηγόρησε δημόσια το FBI.

Το "Seberg" έκανε παγκόσμια πρεμιέρα  στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας  30 Αυγούστου 2019. Στις ΗΠΑ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα 13 Δεκεμβρίου, και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 3 Ιανουαρίου 2020 από την Universal

Σκηνοθεσία: Benedict Andrews
Σενάριο: Joe Shrapnel, Anna Waterhouse
Ηθοποιοί: Kristen Stewart, Margaret Qualley, Zazie Beetz***About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.