ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΚΘΕΣΕΙΣ

"Entanglement" | Ομαδική Έκθεση στη Depo Darm
Ομαδική έκθεση "Entanglement"

Η Depo Darm παρουσιάζει την "Entanglement", μια ομαδική έκθεση της οποίας η ιδιαιτερότητα και πληρότητα πηγάζει από την συμμετοχή τριών καλλιτεχνών, της Εύης Ζαμπέλη, του Αντώνη Καπνίση και της Su Wong.

Η Εύη Ζαμπέλη συμμετέχει στην έκθεση "Entanglement" με τα παραστατικά και βιωματικά έργα της. Η έμπνευσή της για την δημιουργία αυτών των τοπίων είναι βιωματική, δηλαδή άλλοτε μπορεί να είναι η παρατήρηση του κόσμου που την περιβάλλει, αλλά και μία τυχαία φωτογραφία, μία εικόνα, μία βόλτα, ή ακόμα μία περιήγηση στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στα social media.

Ο Αντώνης Καπνίσης πραγματεύεται την έννοια του τοπίου υπό το πρίσμα της επιπεδότητας και όχι με διάθεση νατουραλιστικής απόδοσης. Χρησιμοποιώντας το μαύρο χρώμα συμβάλλει στην ακύρωση μιας "αισθητικής" απόλαυσης της φύσης και την αντιστροφή προς έναν εσωτερικό κόσμο.

H Su Wong, μετά από ένα χρόνο αφιερωμένο στη ζωγραφική και τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα. Τα έργα της Su Wong στην έκθεση "Entanglement", βασίζονται στην καθημερινή έρευνα που είναι εγγενής στην είσοδο σε μια νέα κουλτούρα.

Εγκαίνια: Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, στις 20:00
Διάρκεια Έκθεσης  17 Μαρτίου 2020 - 20 Μαΐου 2020

About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.