ΘΕΑΤΡΟ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Globe Theatre: Διαθέσιμες online παραστάσεις έργων του Σαίξπηρ. στην υπηρεσία streaming


Με την πανδημία του κορονοϊού, να εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη  πολλοί άνθρωποι μένουν στο σπίτι για να βοηθήσουν στον περιορισμό εξάπλωσης  με αποτέλεσμα πολλά  πολιτιστικά ιδρύματα όπως μουσεία, βιβλιοθήκες, θέατρα και άλλοι χώροι να κλείνουν τις πόρτες τους στο κοινό ακυρώνοντας παραστάσεις και εκδηλώσεις.

Προκειμένου να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, ορισμένοι πολιτιστικοί οργανισμοί αποφάσισαν επίσης να παρέχουν εικονικές περιηγήσεις και παραστάσεις μέσω streaming.

Το περίφημο Globe Theatre στο Λονδίνο προσφέρει στο κοινό αυτό που επιθυμεί περισσότερο: απίστευτες παραστάσεις έργων του Σαίξπηρ.

Για όλους τους υποψήφιους θεατές το Globe Theatre έχει καταγεγραμμένα πολλά θεατρικά έργα που έχει ανεβάσει στο παρελθόν, όπως το «Δωδέκατη Νύχτα» με τον Στίβεν Φράι, μία εκδοχή του «Κοριολανός» από τον ιαπωνικό θεατρικό θίασο Motoi Miura, μια γυναικεία παραγωγή του «Άμλετ» και μια παραγωγή του «Ο έμπορος της Βενετίας» με τον Τζόναθαν Πράις.

Συνολικά 74 θεατρικές παραγωγές είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία streaming του θεάτρου.

Οι ταινίες, που διατίθεται προς ενοικίαση για £ 3,99 ( € 5,1 , 6,4 δολάρια ) ή προς αγορά για £ 7,99 στην πλατφόρμα GlobePlayer.tv είναι συμβατές με «έξυπνα» κινητά και ταμπλέτες, ενώ η παρουσιάση του κάθε έργου ξεχωριστά είναι εφάμιλλη με την θέαση μιας ζωντανής παράστασης.

Η διεύθυνση του θεάτρου διευκρινίζει ότι οι θεατρικές παραγωγές είναι απίστευτα διασκεδαστικές για τους θεατές, αλλά είναι και πολύτιμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο για σπουδαστές που πρέπει να ακολουθήσουν το πρόγραμμα σπουδών τους, ενώ οι Σχολές είναι κλειστές.

Δείτε τις διαθέσιμες παραστάσεις στην ιστοσελίδα του Globe Theatre.

About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.