ΘΕΑΤΡΟ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Greyhound: Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Tom HanksO Tom Hanks μετά τη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν  επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια πολεμική ιστορική ταινία που διαδραματίζεται στην περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ταινία που έχει τον τίτλο Greyhound και θεωρείται από πολλούς ως μια από τις κορυφαίες πολεμικές ταινίες για την συγκεκριμένη χρονιά, επικεντρώνεται στον καπετάνιο Ernest Krause του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α που υποδύεται ο Tom Hanks, Ο  Krause οδηγεί μια νηοπομπή με το αντιτορπιλικό του στον Ατλαντικό, προστατεύοντας τα υπόλοιπα πλοία από τις Γερμανικές επιθέσεις. Το Greyhound  έχει όλα τα συστατικά των ταινιών του συγκεκριμένου είδους, ναυμαχίες με γερμανικά υποβρύχια, τακτικές μάχης και πολλά οπτικά εφέ.

Το σενάριο του Greyhound που βασίζεται στο μυθιστόρημα  του C.S. Forester (novel),  υπογράφει  ο Tom Hanks , ο οποίος έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με ένα cast ηθοποιών όπως των:  Elisabeth Shue, Stephen Graham, Karl Glusman, Manuel Garcia-Rulfo,  Lee Norris, Maximilian Osinski, Maximilian Osinski, Tom Brittney κ.α.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α.στις 12 Ιουνίου. 2020

 

***About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.