ΘΕΑΤΡΟ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Thessaloniki Goes to Cannes» | Πρόσκληση συμμετοχής από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


 «Thessaloniki Goes to Cannes»

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes», η οποία φέτος, λόγω της έκτακτης παγκόσμιας συγκυρίας λόγω κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Το 73ο Φεστιβάλ Καννών αναβλήθηκε, ωστόσο η Αγορά του, το Marché du Film  θα πραγματοποιηθεί online από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου.

Η συμμετοχή της Αγοράς του ΦΚΘ στο «Thessaloniki Goes to Cannes» είναι μια συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου με το Φεστιβάλ Καννών. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα από τη Νοτιοανανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια που παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη δράση του Marché du Film του Φεστιβάλ Καννών, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο περιζήτητες αγορές ταινιών στον κόσμο.

Ειδικά φέτος, λόγω του κορονοϊού, οι πέντε ταινίες μεγάλου μήκους σε εξέλιξη (μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ) που θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν στους sales agents, τους διανομείς και τους προγραμματιστές που θα συμμετάσχουν στο διαδικτυακό Marché du Film των Καννών.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαδικτυακό «Thessaloniki Goes to Cannes», θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αναζητούμε ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα στο στάδιο post-production. Χρειαζόμαστε προς αξιολόγηση τουλάχιστον 20 λεπτά της ταινίας. Η προθεσμία υποβολής πρότζεκτ είναι η Τρίτη 21 Απριλίου 2020.

Για να στείλετε τις προτάσεις σας και για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στο agora@filmfestival.gr

About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.