ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Λίνα Ροδοπούλου live στο café του Νομισματικού Μουσείου


ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ!

Λίνα Ροδοπούλου
ΑΘΗΝΑ -  ΠΑΡΙΣΙ
Στο café του Νομισματικού Μουσείου
την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020
Στις 9 μ.μ.


Για πρώτη φορά στο café του κήπου θα συναντήσουμε την Λίνα Ροδοπούλου, μια μουσικό που αν δεν γνωρίζαμε την ελληνική της καταγωγή, θα πέρναμε όρκο ότι έχει γαλουχηθεί στην παριζιάνικη μουσική σκηνή.  Η Λίνα Ροδοπούλου έχει αφιερώσει πολλά χρόνια από την καριέρα της στη γαλλική μουσική, κάνοντας live εμφανίσεις και αφήνοντας το αποτύπωμά της και στη δισκογραφία με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, Νοuvelle passion, μια συλλογή κιθαριστικών διασκευών αγαπημένων γαλλόφωνων τραγουδιών.

Στις 25 Ιουνίου στις 9 μ.μ., θα την φιλοξενήσουμε στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, όπου θα παρουσιάσει ένα ελληνογαλλικό πρόγραμμα – νοερό ταξίδι ανάμεσα στις δύο χώρες! Αποσκευές της αποτελούν τόσο οι αγαπημένες μελωδίες της Γαλλίας που έχει ερμηνεύσει δισκογραφικά όσο και τα καινούρια της ελληνικά τραγούδια τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Επίσης, θα παρουσιάσει στο κοινό και τις γαλλικές εκδοχές γνωστών ελληνικών κομματιών του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκυ Θοδωράκη, του Μίμη Πλέσσα, κ.ά. Σε αυτό το ταξίδι θα την συνοδεύει ο Κώστας Παρισιάδης στην κλασική κιθάρα, ο Δημήτρης Κούστας στο ακορντεόν και ο Λουκάς Γιαννακίτσας στο κοντραμπάσο.

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Παρισιάδης | κλασική κιθάρα
Δημήτρης Κούστας | ακορντεόν
Λουκάς Γιαννακίτσας | κοντραμπάσο

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067

Info:
Νομισματικό Μουσείο | Πανεπιστημίου 12, Αθήνα | 210 3610067 |e.nma.garden@gmail.com
Facebook: Cafe Nomismatiko Mouseio
Ιnstagram: cafenomismatikomouseio

***
Επικοινωνία- Προβολή στα ΜΜΕ
Ιωάννα Πεπελάση| Ε. nma.garden@gmail.com
Θεοδώρα Παπανικολάου. | Ε. nma.garden@gmail.com

Χορηγός επικοινωνίας: www.jazzonline.gr     

About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.