ΘΕΑΤΡΟ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Songbird» | Nέα ταινία για την πανδημία από τον Michael Bay


O Michael Bay, γνωστός και από τις ταινίες (Armagedon , The Rock)  υπογράφει τη παραγωγή της νέας ταινίας «Songbird» που γυρίστηκε  μετά την άρση του lockdown. 

Η ταινία που είναι χαμηλού προϋπολογισμού, και ουδεμία σχέση έχει με τα μεγάλα budget του σκηνοθέτη   μας παρουσιάζει ένα εφιαλτικό σενάριο παράτασης και μετάλλαξης της πανδημίας που ευχόμαστε να μην το ζήσουμε ποτέ.

Σύμφωνα με το σενάριο  μεταφερόμαστε στο 2024, όπου ο Νίκο,(KJ Apa) , ένας κούριερ που έχει ανοσία  ερωτεύεται την Σάρα (Sofia Carson) που όμως δεν μπορεί να επισκεφτεί λόγω των αυστηρών μέτρων καραντίνας.καθώς η πανδημία  έχει μεταλλαχτεί σε ένα πιο φονικό ιό με την ονομασία covid-23, με αποτέλεσμα τη συνεχόμενη καραντίνα,την επιβολή στρατιωτικού νόμου, τη στέρηση  ελευθεριών, και στρατοπέδων  συγκέντρωσης ασθενών  Q-Zones, από τα οποία δεν υπάρχει δυνατότητα διαφυγής. 

Το «Songbird» γυρίστηκε σε 17 ημέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το καστ περιλαμβάνει τους KJ Apa, Sofia Carson, Craig Robinson, Bradley Whitford, Peter Stormare, Alexandra Daddario, with Paul Walter Hauser and Demi Moore

 

 


About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.