ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

4ο Cip Festival: Πρόσκληση συμμετοχής καλλιτεχνώνΤο Chania International Photo Festival με συνδιοργανωτές τη Blank Wall Gallery και το Δήμο Χανίων διοργανώνει φέτος το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων (Cip Festival). Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2021 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ). 
 
Μετά από τρείς επιτυχημένες διοργανώσεις, το 4οChania International Photo Festival έχειξεκινήσει ήδη να μαζεύει δουλειά από φωτογράφους από όλο τον κόσμο.
 
Το 2020 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά παγκοσμίως λόγω της πανδημίας. Παρόλα αυτά το CipFestivalήταν από τα λίγα φεστιβάλ που κατόρθωσε να πραγματοποιηθεί έχοντας πολύ μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών από τις προηγούμενες χρονιές.
 
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε διασφαλίσει τη στήριξη της πλατφόρμας GuruShotsκαι του LensCulture. Αυτό είναι πολύ θετικό για το CipFestival, δεδομένου ότι οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν αρκετά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.
 
Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαρτίου.Όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε δουλειά σας για να αξιολογηθεί από τη διεθνή κριτική επιτροπή, επισκευθείτε την ιστοσελίδα του CipFestival, για να δείτε πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής.


Με εκτίμηση,Μάρκος Δολόπικος
Καλλιτεχνικός Διευθυντής

CipFestivalwww.cipfestival.com
www.blankwallgallery.com
www.keppedih-cam.gr

Επικοινωνία:

694.7725.521
211.4052.138 (16:30 –21:30 καθημερινές)
info@cipfestival.com 

***


 


About Art24News.gr

Ιστότοπος για τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τις Τέχνες. Καθημερινή ενημέρωση για Εκθέσεις Ζωγραφικής,Εκδηλώσεις,Παρουσιάσεις Βιβλίων ,Συναυλίες,Θέατρο,Μουσική και Κινηματογράφο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Από το Blogger.